s

A causa de la situació actual del Covid-19, finalment hem decidit tancar temporalment la venda de Sardines d'aquesta temporada. Això ens servirà, tanmateix, per a focalitzar-nos intensament en la pròxima temporada 2020/2021 amb la il·lusió de treure la millor col·lecció de Sardines!!! Les més còmodes, resistents i boniques del mercat! L'espera valdrà la pena!!!!!

Debido a la situación actual del Covid-19, finalmente hemos decidido cerrar temporalmente la venta de Sardines de esta temporada. Esto nos servirá, sin embargo, para focalizarnos intensamente en la próxima temporada 2020/2021 con la ilusión de sacar la mejor colección de Sardines!!! Las más cómodas, resistentes y bonitas del mercado! La espera valdrá la pena!!!!! Ens veiem aviat!!!!! Cuidar-vos Sardines! Be a Sardine!!! Flow and let flow! Like a Sardine!!

PESCA-LES!
Les Sardines són diferents!

Una espardenya de sempre i per sempre però no com les de sempre. Les SARDINES són diferents! Especialment còmodes gracies a la seva plantilla, de molta qualitat i amb un disseny simple i elegant. Modernes i tradicionals al mateix temps. Fetes a mà, Aquestes són les nostres SARDINES!

Les Sardines són un calçat de sempre, per sempre però no com els de sempre. Nostres Sardines són de qualitat, amb un disseny senzill i elegant, còmodes gràcies a les seves plantilles i fetes a mà mitjançant un procés de fabricació respectuós amb les persones i l'entorn.

T'apuntes?

BE A SARDINE!

0