PESCA-LES!

Les SARDINES són diferents!

Per home. Una espardenya de sempre i per sempre però no com les de sempre. Les SARDINES són diferents! Especialment còmodes gracies a la seva plantilla, de molta qualitat i amb un disseny simple i elegant. Modernes i tradicionals al mateix temps. Fetes a mà, a través d’un procés de fabricació respectuós amb les persones que les creen i amb l’entorn. Aquestes són les nostres SARDINES! I això és el que volem ser. Simples, autèntics i moderns al mateix temps, respectuosos amb el nostre entorn. ¿T’apuntes?   BE A SARDINE!

Lisboa

La llum i ambient cosmopolita de Lisboa ens han inspirat para crear aquest model que pretén combinar línies simples i esveltes amb materials nobles i de gran qualitat.

Formentera

“Relax”, aigües cristal·lines, essències, vespes i bicicletes, “xiringuitos” a la platja! Aquesta és la nostra Formentera! I tot això ens recorda el nostre model! Viu i deixa viure!

Barcelona

Les diferents ànimes de de Barcelona ens han inspirat per crear aquest model. Funcional, elegant, de línia moderna però feta de manera tradicional. 

SARDINES

Descobreix el nostre projecte,
i els nostres valors

ON PESCAR-LES

En breu podràs comprar des de la web, però de moment les pots trobar aquí