s

A causa de la situació actual del Covid-19, finalment hem decidit tancar temporalment la venda de Sardines d'aquesta temporada. Això ens servirà, tanmateix, per a focalitzar-nos intensament en la pròxima temporada 2020/2021 amb la il·lusió de treure la millor col·lecció de Sardines!!! Les més còmodes, resistents i boniques del mercat! L'espera valdrà la pena!!!!!

Debido a la situación actual del Covid-19, finalmente hemos decidido cerrar temporalmente la venta de Sardines de esta temporada. Esto nos servirá, sin embargo, para focalizarnos intensamente en la próxima temporada 2020/2021 con la ilusión de sacar la mejor colección de Sardines!!! Las más cómodas, resistentes y bonitas del mercado! La espera valdrá la pena!!!!! Ens veiem aviat!!!!! Cuidar-vos Sardines! Be a Sardine!!! Flow and let flow! Like a Sardine!!

COL.LECCIÓ

HOME

Lisboa

La llum i l'ambient cosmopolita de Lisboa ens inspira per crear aquest model que preten combinar línies simples i esveltes amb materials nobles i de gran qualitat.

Formentera

Relax, aigües cristalines, vespes, bicicletes i xiringuitos a la platja. Així es el model Formentera de Sardines.

Barcelona

L'ànima de Barcelona ens ha inspirat en crear aquest model de Sardines. Funcional i elegant al mateix temps, de línies modernes però fetes amb materials tradicionals. Una combinació perfecte pel teu dia a dia.

0