s

A causa de la situació actual del Covid-19, finalment hem decidit tancar temporalment la venda de Sardines d'aquesta temporada. Això ens servirà, tanmateix, per a focalitzar-nos intensament en la pròxima temporada 2020/2021 amb la il·lusió de treure la millor col·lecció de Sardines!!! Les més còmodes, resistents i boniques del mercat! L'espera valdrà la pena!!!!!

Debido a la situación actual del Covid-19, finalmente hemos decidido cerrar temporalmente la venta de Sardines de esta temporada. Esto nos servirá, sin embargo, para focalizarnos intensamente en la próxima temporada 2020/2021 con la ilusión de sacar la mejor colección de Sardines!!! Las más cómodas, resistentes y bonitas del mercado! La espera valdrá la pena!!!!! Ens veiem aviat!!!!! Cuidar-vos Sardines! Be a Sardine!!! Flow and let flow! Like a Sardine!!

COL.LECCIÓ

DONA

CADAQUÉS

Les sortides del sol a la platja, ben aviat, amb la brisa i les espardenyes a la mà, l’aperitiu al passeig, els gelats a la tarda i la posta de sol des del far de Cap de Creus!! Gaudint de les essències i els moments juntament amb les nostres Sardines!

FORMENTERA

Elegante, cómoda, fresca, refinada, del color del verano. Con estilo y delicada.

¡Para disfrutarla de paseo y en la playa!

LOLA'S

¡Un capricho con historia! Atemporal y de moda al mismo tiempo, con estilo, sofisticadas.

¡De pisada fuerte y segura!

0